PromoBDI: Më shumë para për komunat tona24 shtator 2021
PromoMashtrimet për shërim jashtë vendit: Këto janë dy llogaritë që mblodhën rrejshëm para për pacientë që nuk ekzistonin24 shtator 2021
PromoVMRO-DPMNE e vendosur për Komisionin anketues, kërkesën do ta dorëzojë me emrin e ri kushtetues24 shtator 2021
PromoDimitrov: Bullgaria shkeli Marrëveshjen për fqinjësi të mirë24 shtator 2021
Nga Bota
Nga BotaPublikuar më 24 shtator 2021Ngjarje e pazakontë, hajduti hyn në një shtëpi bën punët e shtëpisë dhe riparon gjëra
Nga BotaPublikuar më 24 shtator 2021Prifti italian vjedh €100 000 nga fondet e kishës për droga dhe festa homoseksuale
Nga BotaPublikuar më 24 shtator 2021Oksfordi publikon një studim mbi Covid-19: Çfarë do të ndodhë me maskat
Nga BotaPublikuar më 23 shtator 2021Në aeroport u gjet një djalë në valixhe dhe një burrë me 94 iPhone të lidhur për trupi
Nga BotaPublikuar më 23 shtator 2021Shikoni se si “lahen” paratë në Gjermani
Nga BotaPublikuar më 23 shtator 2021Shokët e hedhin në ajër, dhëndri thyen shtyllën kurrizore
Nga BotaPublikuar më 23 shtator 2021Gjermani, të infektuarit e pavaksinuar nuk paguhen gjatë karantinës
Nga BotaPublikuar më 22 shtator 2021Zviceranët pritet t’i miratojnë me vota martesat LGBT dhe birësimet nga homoseksualët
Nga BotaPublikuar më 22 shtator 2021Zbulohet misteri i gruas që u gjet në ishull, por që nuk mban mend emrin e saj
Nga BotaPublikuar më 22 shtator 2021Thirrja e shtetit të BE-së: Hidhni e mos i blini telefonat kinezë, ja arsyeja
< Kthehu
1
Më Shumë >