Nga Vendi
19 gusht 2020
Maqedoni: propozon test PCR për qytetarët e Kosovës që kalojnë tranzit

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, njoftoi se Komisioni për Sëmundje Infektive, këtë mëngjes mori vendim për prezantimin e një testi të detyrueshëm PCR për udhëtarët nga Kosova që kalojnë transit nëpër vendin tonë. “Pasagjerët në tranzit duhet të tregojnë një test PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë”, shkruan Filipçe. Propozimi do t’i paraqitet Qeverisë gjatë ditës së sotme për vendimin final.Të ndryshme
Më shumë
Kosova dhe Serbia nënshkruajnë sot dokument në Shtëpinë e Bardhë, merr pjesë edhe presidenti Trump   4 shtator 2020
Kush e ka emërtuar Lekun?18 korrik 2020
Hamilton: Mu ndal zemra kur shpëtheu goma e makinës 3 gusht 2020