Nga Rajoni
31 gusht 2020
Arrestohet një femër te Ambasada e Zvicrës në Kosovë

Një femër është arrestuar nga Policia e Kosovës para Ambasadës së Zvicres në Prishtinës, pasi ajo nuk është pajtuar me procedurat e kësaj ambasade për t’u pajisur me dokumentet e udhëtimit.

Sipas disa qytetarëve që ishin prezentë, arsyeja e arrestimit të saj ishte pasi ajo duket se kundërshtonte procedurat që kishte kjo ambasadë.Të ndryshme
Më shumë
Rezultatet prej rreth 80% të votave të numëruara16 korrik 2020
Momenti kur Povetkin bëri njërin ka rikthimet më të mëdha dhe mposhti Whyte me një nokaut brilant23 gusht 2020
SPM kërkon testim falas për COVID-19 te nëpunësit policor27 korrik 2020