Nga Vendi
7 shtator 2020
Zaev premton shkollë të re për nxënësit shqiptarë të Çashkës

Kryeministri Zoran Zaev nuk përjashton mundësin e ndërtimit të një shkolle mobile që tu mundësohet nxënësve shqiptarë të Çashkës që mësimin ta vijojnë në gjuhën e tyre amtare si një të drejtë të garantuar me Kushtetutë.

“Një vit i humbur për nxënësit është një humbje shumë e madhe, andaj do të bëjmë përpjekje që ta zgjidhim këtë problem”, tha Zaev.Të ndryshme
Më shumë
ASh-Alternativa nis fushatën ‘Tash është koha’24 qershor 2020
Zaev: Viti i ri shkollor do të nis më 1 tetor26 gusht 2020
Tetë viktima dhe 241 raste të reja me Covid-19, shërohen 51 pacientë18 korrik 2020