Kuriozitete
14 shtator 2020
E dinit? Me secilin për një arsye të veçantë, ne biem në dashuri vetëm me tre persona gjatë jetës sonë

Dashuria është e bukur dhe është mësuesi më i mirë në jetë, duke na dhënë një shans për të shijuar tre lloje të ndryshme të romancës.

Të biesh në dashuri të lë pa frymë në çdo kuptim të fjalës. Është një përvojë magjike që na bënë të ëndërrojmë dhe krijojmë skenarët e përsosur në kokën tonë.

Por, jo çdo dashuri çon në një fund të lumtur. Dashuria ndonjëherë është e dhimbshme. Na bën të qajmë dhe na mban zgjuar natën.

Ne dashurohemi me tre persona gjatë jetës sonë. Secila prej këtyre romancave ndodh për një arsye.

Dashuria e parë

Është e ëmbël si mjalti dhe duket si përrallë. Pafajësia e kësaj dashurie largon shqetësimet tuaja. Po, ne besojmë se kjo do të jetë dashuria më e madhe në jetën tonë. Gjithçka është e lehtë, gjithçka duket si duhet, i dashuri juaj është unik dhe bota është e bukur.

Ne përpiqemi vërtet shumë për ta bërë atë të funksionojë, duke shtypur gënjeshtra të vogla dhe sjelljet e këqija. Ne e shohim atë si dashurinë e parë dhe të vetme në jetën tonë. Gjatë kësaj periudhe të jetës tuaj, ju jeni të përqendruar në mendimet e njerëzve të tjerë në vend të ndjenjave tuaja.

Dashuria e dytë

Këtu vijnë ndërlikimet. Gjatë kësaj periudhe të jetës suaj, ju mësoni më shumë për veten dhe të tjerët. Ju keni një ëndërr për të ndjekur dhe tashmë keni një lloj të preferuar të partnerit. Kjo ju ndihmon të krijoni të ardhmen tuaj. Kjo dashuri dhemb. Ju dëgjoni dhe shihni gënjeshtra dhe manipulime. Ju keni dhimbje. Ndonjëherë jeni bllokuar në një marrëdhënie jo të shëndetshme, toksike dhe me shumë dramë, shkruan Ideapod, transmeton Telegrafi.

Dashuria e tretë

Ju nuk mund ta shihni se po vjen. Në një milion vjet nuk do të kishit menduar se ky person do t’ju afrohej. Gjërat e paplanifikuara janë gjithmonë më të mira se çdo ndarje e planifikuar. Duket gabim, por ndihet kaq e drejtë. Është gjëja më e mirë që do të keni ndonjëherë në jetë. Përshtatet në mënyrë perfekte.

Asnjë dramë, asnjë gënjeshtër, asnjë mashtrim. Ky person do t’ju dojë për atë që jeni. Edhe ti do ta duash. Dashuria nuk lëndon, dhe kjo dashuri do t’ju mësojë se si të doni në mënyrën e duhur. Çdo ditë është një bekim. Ju mësoni se si ta doni veten dhe të tjerët në një mënyrë tjetër. Ndiheni mirë dhe jeni të lumtur.Të ndryshme
Më shumë
Rreziku që vjen nga TikTok 2 shtator 2020
Në Llojan votimi vazhdon pas orës 21:0015 korrik 2020
Sela: Rrugën e Arbrit do ta bëjmë realitet 3 korrik 2020