Nga Vendi
15 shtator 2020
Tetovë, dënime për 6 drejtues makinash sepse nuk kishin leje të vozitjes

Në kornizat e aktiviteteve të djeshme kontrolluese të trafikut, të zhvilluara në rajonin më të gjerë të Tetovës, janë zbuluar dhe ligjërisht janë sanksionuar gjithsej 6 persona,të cilët drejtonin automjete pa kaluar provimin për patentë shoferi.

Po ashtu, gjatë aksionit janë sanksionuar 10 vozitës të cilët gabim i kanë parkuar veturat e tyre ose në mënyrë jo të rregullt,

1 shofer automjetit të cilit ka qenë me regjistrim të skaduar dhe rreth tridhjetë shkelje tjera të llojeve të ndryshme në trafik.

 Të ndryshme
Më shumë
Kandidati për Kryeministër, Naser Ziberi zhvilloi takime në fshatrat e Tetovës (FOTO)10 korrik 2020
Tetë arsyet pse është mirë të kesh një ‘partner pune’ 2 korrik 2020
Inter 2-0 Napoli, nota e Elseid Hysajt dhe të tjerëve29 korrik 2020