Nga Rajoni
28 shtator 2020
KSI: Të hiqen PCR testet për shtetasit nga vendet e rajonit

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Sëmundje Infektive është rekomanduar heqja e PCR testeve negative për shtetasit nga vendet e rajonit. Alsat nga burime brenda komisionit mëson se ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe gjatë ditës do të komunikojë me institucionet vendore dhe homologët e tij nga rajoni, që gjatë javës që vijon Qeveritë të sjellin vendim unanim për heqjen e masës. Në nismën rajonale për heqjen e njëkohësishme të testeve PCR negativ, pritet edhe miratimi i masave që duhet respektuar për lëvizje brenda vendeve të Ballkanit Perëndimorë.Të ndryshme
Më shumë
Personeli mjekësor nga Kërçova në ndihmë të Klinikës Infektive në Shkup28 qershor 2020
Osmani: Presim një fitore të madhe për BDI15 korrik 2020
Në Dibër dhe Qendër Zhupë sot do të votojnë 33 persona14 korrik 2020