Nga Vendi
24 tetor 2020
Të dielën zhvendosen akrepat e orës, fillon llogaritja dimërore e kohës

Natën mes të shtunës dhe të dielës përsëri zhvendosen akrepat e orës dhe fillon llogaritja e kohës dimërore. Akrepat zhvendosen për një orë pas, gjegjësisht në ora 3:00, akrepat kthehen pas në ora 2:00. Nëse do të ndiqeshin vendimet e Parlamentit Evropian, ky do të ishte edhe ndryshimi i fundit i akrepave të orës. Në 2019, Parlamenti Evropian me shumicë votash vendosi që ndryshimi i orës të ndalonte në vitin 2021. Tani u mbetet qeverive të vendeve anëtare të vendosin nëse duan të vazhdojnë me llogaritjen verore ose dimërore të orës. Vendimi final është akoma larg.

 Të ndryshme
Më shumë
Zv.ministrja Naumovska kërkon që viti shkollor të fillojë më 15 Shtator14 gusht 2020
Gjykata Speciale ngrit aktakuzë ndaj Hashim Thaçit e Kadri Veselit24 qershor 2020
Po rikonstruohet stacionin hekurudhor në Tetovë20 gusht 2020