Nga Vendi
13 nntor 2020
A do të ketë orë policore në Maqedoninë e Veriut?

Komisioni për Sëmundje Infektive nuk ka rekomanduar masa të reja shtesë kundër koronavirusit. Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në mbledhje me kryetarin e Komisionit për Sëmundje Infektive, Zharko Karaxhoski dhe në konsultim edhe me anëtarët e tjerë të Komisionit kanë ardhur në përfundim se nuk ka nevojë për masa të reja restriktive.

Nga ministria e Shëndetësisë thonë se për të shqyrtuar masa shtesë, Komisioni do të diskutojë të hënën, me qëllim që t’ju jepet kohë që të vërtetohet nëse masat që janë në fuqi do të japin rezultat.

Nga Komisioni për Sëmundje Infektive thonë se nëse është e nevojshme pas fundjavës do të propozojnë masa shtesë restriktive, siç është mbyllja e tërësishme e disa operatorëve ekonomik ose edhe kufizim të lëvizjes së lirë ose orë policore gjatëë natës, ditës ose edhe gjatë vikendit.Të ndryshme
Më shumë
?PDK shpreh shqetësim për mos angazhim të institucioneve për pastrimin e rrugëve nga bora14 shkurt 2021
Shqipëri, bien rastet e reja me COVID-1922 qershor 2020
Stresi me Kur’an në duar: Ndoshta nuk jam në rrugën që ti Zot dëshiron të më shohësh, por… 2 shtator 2020