Nga Vendi
26 qershor 2020
Kandidati për kryeministër Naser Zyberi, sot do të vizitojë qytetin e Tetovës

Kandidati shqiptar për kryeministër Naser Zyberi, SOT ( e Premte, 26.06.2020)

do të vizitoj qytetin e Tetovës ku së bashku me rininë e këtij qyteti do të vizitojë bizneset e vogla në Tetovë dhe do të realizojë takime me sipëmarrësit.

Pas vizitës, në ora 13.30 para Pallatit të Kulturës do të jap deklaratë për media, ndërsa më pas do të bëjë Homazhe te Varrezat e Dëshmorëve në Tetovë dhe në varrin e Abdurahman Alitit, ish Kryetarin e PPD-së.Të ndryshme
Më shumë
Spasovski për legalizimin e marihuanës: Duhet të shohim se çka fitojmë dhe çka humbim11 dhjetor 2020
KËRCËNIMET PARAZGJEDHORE MBI SHQIPTARËT NË MAL TË ZI28 gusht 2020
Ahmeti i përgjigjet Zaevit: Kryeministër nuk bëhesh as me 46 deputetë 4 gusht 2020