Nga Vendi
22 dhjetor 2020
47 vjeçari në Gostivar rrihet nga pesë persona

Dyzet e shtatë vjeçari K.K. nga Gostivari, natën e kaluar (21 dhjetor), gjysmë ore pas mesnatës, në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 20:30,

para shtëpisë së tij në rrugën ,,Boge Veljanovski“ në Gostivar,

a qenë i sulmuar fizikisht nga pesë persona, mes të cilëve kanë qenë të përfshirë edhe të afërmit e tij.

Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.Të ndryshme
Më shumë
Ish-missi rrëfen jetën e vajzave shqiptare në Dubai 7 shtator 2020
Oriola përsëri në qendër të vëmendjes më kostumin transparent të larjes20 korrik 2020
MPB Maqedoni: 329 raste të mosmbajtjes së maskës në të gjithë vendin27 korrik 2020