Nga Vendi
3 janar 2021
Nesër ndryshon “ora policore”, ja kur nis ndalim-qarkullimi

Nga ora 20:30 e 24 dhjetorit është në fuqi “ora policore” në kuadër të masave për të parandaluar përhapjen e Covid-19.

                                                            follow

Por nesër, në ora 06:00, kjo masë merr fund, siç njoftoi Komiteti Teknik i Ekspertëve.

Masat u morën, me qëllim parandalimin e përhapjes së mëtejshme të Covid-19, duke qenë ishin edhe festat e fundvitit.

Pas datës 4 janar, do të rikthehet sërish izolimi që prej orës 22:00 – 06:00.

 Të ndryshme
Më shumë
Arben Çejku: Akuzat ndaj shtetarëve dhe luftëtarëve të UÇK për të dëmtuar shtetësinë dhe imazhin ndërkombëtar të Kosovës19 dhjetor 2020
Zaevi parashikon që BDl do të ketë 13 deputetë30 qershor 2020
Rinia e BDl-së vizituan sot haxhi Bari Nuhija: Respektojmë të kaluarën27 qershor 2020