Nga Rajoni
14 shkurt 2021
Bekim Hamëz Jashari i bojkoton sot zgjedhjet, ja arsyeja

Te? dashur qytetare?,

Pas zhvillimeve te? djeshme ku si kryetar i komune?s kam ke?rkuar qe? te? mos ndalen kamerat ne? vendvotime pe?r te? pasur nje? proces te? rregullt zgjedhor dhe pasi qe? KQZ-ja ka marre? vendim qe? te? ndal kamerat, sot kam vendosur qe? te? mos marre? pjese? ne? ke?te? proces zgjedhor.

Ky vendim vjen ne? shenje? proteste ndaj vendimit te? KQZ -se?, e cila ne? vend qe? te? jete? ne? she?rbim te? mbrojtjes se? vote?s, votimit dhe nume?rimit te? rregullt ajo vendosi qe? t’i ndal kamerat ne? vendvotime te? komune?s sone?. Nde?rkohe? qe? lidere?t e partive politike gjate? votimit shoqe?rohen nga mediet dhe kjo nuk i pengon KQZ-se?.

Prania e kamerave ne? klasa evidenton c?do parregullsi qe? mund te? ndodhe? gjate? procesit te? votimit apo nume?rimit dhe ke?shtu nuk ka aspak te? be?je? me shkelje te? private?sise? sepse nga kamerat e vendosura ne? vendvotime nuk shihet hape?sira brenda kabine?s se? votimit dhe ke?shtu votimi e?shte? i fshehur.

Kjo de?shmohet edhe nga fotografia e bashke?ngjitur me? poshte?, e derguar nga nje?ri nga drejtore?t e shkollave te? komune?s sone?, dje gjate? pe?rgatitjeve paraprake qe? jane? be?re?.
Askush nuk duhet t’i frike?sohet transparence?s dhe masave konkrete ne? she?rbim te? zhvillimit te? nje? procesi demokratik zgjedhor, pe?rkundrazi vullneti i secilit qytetar e?shte? i shenjte? dhe nuk duhet lejuar qe? te? deformohet.Të ndryshme
Më shumë
Organizoi festë pa leje pune, mbyllet për 30 ditë lokali në Shkup 2 shtator 2020
Dizajni i iPhone 12 nga Apple vjen në disa imazhe mahnitëse | FOTO26 gusht 2020
Me një foto të ëmbël, Olta Gixhari zbulon gjininë e fëmijës që po pret25 korrik 2020