Nga Rajoni
14 shkurt 2021
Kosovë, jehona e votimit deri në orën 13:00 shkon në 19.8%

Koalicioni i organizatave për vëzhgimin e zgjedhjeve në Kosovë, Demokracia në Veprim (DnV), ka thënë se deri në orën 13:00 kanë votuar 19.8 për qind e qytetarëve me të drejtë vote.

Margjina e gabimit sipas këtij koalicioni është 0.52 për qind.

Sipas të dhënave të vëzhguesve të DnV-së, pjesëmarrja e qytetarëve të Prishtinës në zgjedhje është 2 për qind më e madhe në krahasim me qytetet tjera.

Qytetet si Ferizaj, Gjilan dhe Mitrovicë, është thënë se kanë regjistruar daljet më të ulëta.

“Për dallim, në komunat me shumicë serbe dalja ka tejkaluar për 10% mesataren e daljes në nivel vendi”, është thënë mes tjerash në njoftim.



Të ndryshme
Më shumë
VIDEO/ Avioni me 191 pasagjerë çahet në dysh gjatë uljes në pistë, raportohen viktima 7 gusht 2020
Hoxhë Fatmir Latifaj pajton çiftin bashkëshortor që ishin të ndarë prej 17 vitesh29 gusht 2020
Personeli mjekësor nga Kërçova në ndihmë të Klinikës Infektive në Shkup28 qershor 2020