Nga Rajoni
25 mars 2021
Basha: Ndryshimi po vjen, do t’i japim fund tranzicionit shqiptar

Kryetari i opozitës, Lulzim Basha, e nisi fjalimin e tij në fillim të fushatës përpara një sheshi të mbushur.

“Ju keni marrë një vendim të rëndësishëm: T’i japim fund tranzicionit shqiptar dhe të hapim një faqe të re të historisë moderne dhe evropiane të Shqipërisë”, u tha Basha të pranishmëve.Të ndryshme
Më shumë
Rritet paga minimale në Maqedoni 4 korrik 2020
Nuhiu firmosi shqipen në emblemat e policisë10 gusht 2020
Maqedonia e Veriut pret që në dhjetor të fillojë bisedimet për anëtarësim në BE 2 shtator 2020