Nga Vendi
7 qershor 2021
Rritën çmimet e derivateve të naftës, ja sa do jenë

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit mori vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,39 %.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ?UROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe të EURODIZELIT (D-? V) rriten për 0,50 denarë/litër, ndërkaq çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (?L-1) rritet për 1,00 denar/litër.

Nga mesnata EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 68.00 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS – 98 për 70.00 denarë.

EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 60.50 denarë, ndërsa Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) për 60,00 denarë./Telegrafi/Të ndryshme
Më shumë
Sadiku: Zaevi na ftoi në qeveri dhe ne pranuam 4 gusht 2020
Shqipëri, arrestohet i kërkuari me rrezikshmëri të lartë shoqërore11 korrik 2020
I punësonin si masazhatore, por i shfrytëzonin për prostitutë, arrestohen dy vëllezërit në Tiranë12 shtator 2020