Nga Vendi
7 qershor 2021
Filipçe: Ora policore dhe masat të mbeten në fuqi deri më 15 qershor

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe rreth propozimit të Komisionit për Sëmundje Infektive sot Shtabit të Krizës i ka propozuar që ora policore dhe masat të mbeten në fuqi deri më 15 qershor në të gjithë territorin e shtetit.Të ndryshme
Më shumë
Digjen katër kamion në Butel të Shkupit27 gusht 2020
Taksa ekologjike do të shtrenjton derivatet e naftës në Maqedoni15 qershor 2021
Komuna e Tetovës nënshkruan kontratën për pesë autobusë 4 dhjetor 2020