Kuriozitete
7 qershor 2021
Çifteve të pamartuara, Zvicra po ua kërkon si dëshmi fotot në Facebook e Instagram

Zvicra po kërkon dëshmi të forta për çiftet dykombëshe, në rast se duan të futen në këtë shtet për vizita turistike. Çiftet e pamartuara duhet tu japin dëshmi autoriteteve zvicërane se janë në lidhje.

Dëshmi e marrëdhënies, historitë e mediave sociale, fotot ose postat elektronike, janë vetëm disa nga faktet që duhet të dëshmohen në sekretariatin shtetëror të migracionit në Zvicër.

Personat nga vendet që nuk janë në BE ose në zonën Shengen aktualisht lejohen të hyjnë vetëm në Zvicër “në raste të një nevoje ekstreme”.

Përjashtime bëhen vetëm për çiftet e pamartuara dhe që plotësojnë kërkesat e mësipërme se janë në lidhje që një kohë.

Fotot romantike më të vjetra se 1 vit në Facebook dhe Instagram thuhet se janë dëshmia më e fortë që mirret për bazë nga autoritetet zvicërane.Të ndryshme
Më shumë
Qeveria e re të hënën propozohet në Kuvend22 gusht 2020
Si të ulni tensionin e lartë me 3 metoda natyrale 6 maj 2021
Vazhdon gjykimi për “Lidhjen ndërkombëtare”23 korrik 2020