Nga Rajoni
9 qershor 2021
Kuvendi i Shqipërisë voton shkarkimin e Ilir Metës nga pozita e presidentit

Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci bën me dije se kanë votuar pro 104 deputetë, 7 kundër, 2 abstenim dhe 1 fletë votimi ishte e pavlefshme.Të ndryshme
Më shumë
Votim i qetë në rajonin jugperëndimor të vendit15 korrik 2020
Fjolla Morina në spitalin e Kukësit para se të kalojë në qelitë e paraburgimit19 shtator 2020
Tetova dhe Jegunoca të vetmet me mbi 40 për qind jehonë të votuesve15 korrik 2020