Sport
29 qershor 2020
Lojtarët llapjan falin namazin para ndeshjes ndaj Gjilanit

Skuadra e Llapit ka arritur të marrë një pikë sot në udhëtim tek skuadra e Gjilanit. Ndeshja që vlente për javën e 27-të përfundoi me rezultatë të barabartë 2:2. Mirëpo ajo që u veçua ishte veprimi i disa lojtarëve llapjan. Ata para ndeshjes kishin zgjedhur të falin namazin në fushën e gjelbër.

Skuadra e Llapit ka arritur të marrë një pikë sot në udhëtim tek skuadra e Gjilanit.

Ndeshja që vlente për javën e 27-të përfundoi me rezultatë të barabartë 2:2.

Mirëpo ajo që u veçua ishte veprimi i disa lojtarëve llapjan.

Ata para ndeshjes kishin zgjedhur të falin namazin në fushën e gjelbër.Të ndryshme
Më shumë
Levizjes BESA i bashkangjitet edhe këngëtari nga Tetova Jetmir Rexhepi29 qershor 2020
BDl takon arsimtarët dhe profesorët tetovar (FOTO)26 qershor 2020
Veles, kallëzim penal ndaj një personit për shkak të organizimit të dasmës11 gusht 2020