ShowBiz
14 shtator 2021
21-vjeçarja nga Kosova që punon si striptiste në Amerikë

Një 21-vjeçare nga Vitia, ka katër vjet që jeton dhe punon në Amerikë.

Është kjo Albina Islami, e cila punon si kërcimtare në lokalet e natës në Los Angeles.

Për punën që bën, thotë se merr shumë kritika, por që thotë se s’i bëjnë përshtypje.

“Kështu s’ma ndin. Shkoj e bëj punën. Për krejt sjelljet që i bëj çdo ditë, mu nuk ma ndin. Ata veç kanë qef me thanë e keni prish shqiptarinë. Nuk është shumë lehtë me bo punë, ama shumë njerëz që s’janë në Amerikë nuk e dijnë qysh është jeta këtu dhe nuk e dijnë qysh është puna”, ka deklaruar Islami.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZNHRngvFdb0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>Të ndryshme
Më shumë
U bë pjesë e audicioneve fshehurazi, njihuni me vëllain e vogël të Mevlanit 5 korrik 2021
Moti i keq, dy të mbytur dhe një i zhdukur në Shqipëri 5 gusht 2020
Ishi-i i Tunes me të dashur të re18 qershor 2021