Nga Vendi
8 korrik 2020
E mërkura ditë jo-punë për të gjithë qytetarët

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se 15 korriku, e mërkurë është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për shkak të mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Shpallja ditë jo-pune është në bazë të vendimit të Qeverisë, për shkak të realizimit të procesit zgjedhor. Ky vendim u miratua në mbledhjen e 74 të Qeverisë, të mbajtur më 7 korrik.Të ndryshme
Më shumë
Filipçe: Nuk do të ketë karantinë gjatë festave të fundvitit 8 dhjetor 2020
Vuçiq: Amerikanët na dëgjuan, e hoqën pikën ku kërkonin njohjen e Kosovës 3 shtator 2020
Është hakuar web faqja e Ministrisë së Shëndetësisë24 korrik 2020