Nga Vendi
24 shtator 2021
Regjistrohen mbi një milion e 300 mijë qytetarë në Maqedoni

Enti Shtetëror i Statistikës njofton se deri ditën e djeshme në ora 20:00, në vendin tonë janë regjistruar gjithsej 1.383.434 qytetarë.

Nga ESHS njoftojnë se nga diaspora janë vetëregjistruar 195.477.

Në të gjithë vendin, regjistruesit deri një ditë më parë kanë evidentuar 431.573 mijë amvisëri dhe 595.754 mijë banesa.

Regjistrimi në terren si dhe ai online i diasporës do të vazhdojë deri më 30 shtator.Të ndryshme
Më shumë
Zaev për masat e reja kufizuese: Qytetarët t’i respektojnë, inspektorët t’i shpeshtojnë kontrollet10 gusht 2021
Voton Albin Kurti: Sot e kanë fjalën qytetarët14 shkurt 2021
“Ballkani i hapur” – përsëritje e historisë së përgjakshme! 2 gusht 2021