Kuriozitete
30 shtator 2021
Hoxha thotë se është mëkat i madh për gruan që të refuzojë seksin

Një hoxhë nga Australia ka ngjallë reagime të mëdha pas deklaratave që janë konsideruar shokuese.

Hoxha Nassim Abdi, gjatë një ligjerate ka thënë se gruaja “mallkohet” nga engjujt nëse nuk kryen marrëdhënie me burrin.

“Nëse burri i kërkon gruas marrëdhënie dhe ajo nuk ka arsye legjitime për t’i thënë jo, atëherë ajo duhet të kryejë marrëdhënie”, thotë hoxha.

“Ajo duhet t’i bindet burrit dhe nëse nuk e bën një gjë të tillë ajo ka bërë një mëkat të madh”, shtoi hoxha.

Deklaratat e tij kanë ngjallur reagime të mëdha në Australi.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/09/12/6978337410213133747/640x360_MP4_6978337410213133747.mp4Të ndryshme
Më shumë
Ministri grek: Falimentojmë në rast se mbyllemi sërish30 qershor 2021
Prokuroria sot thotë fjalët përfundimtare për “Organizatorët e ngjarjeve të 27 prillit” 1 korrik 2021
Letër lamtumirëse për Prof.Dr. Galip Veliun: Amanetin tënd do ta ruajmë… 4 gusht 2020