Nga Vendi
9 korrik 2020
Arta Bilalli Zendeli: BDI nuk është konjukturë, fraksion apo ndarrje, ka rrënjë shumë të thella

Kam nderin dhe përgjegjësinë të flas para jush si kandidate për deputete në listën e Bashkimit Demokratik për Integrim. Kam nderin pasi e ndjej vetën si pjesë e një subjekti serioz politik që nuk është konjukturë, fraksion apo ndarrje por ka rrënjë shumë të thella dhe është një subjekt i cili për gati dy dekada ka reflektuar në jetën time, në jetën tuaj dhe jo vetëm…Të ndryshme
Më shumë
Ish-missi rrëfen jetën e vajzave shqiptare në Dubai 7 shtator 2020
Filipçe: Me kohë do të kemi qasje në vaksinat kur do të jenë gati25 gusht 2020
Real Madrid fiton 85 milionë euro në një muaj 3 gusht 2020