Nga Vendi
22 nntor 2021
Dita e Alfabetit, Pendarovski: Shqiptarët ditën e sotme e festojnë në atdheun tonë shumetnik

Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski përmes një shkrimi ka uruar 22 Nëntorin- Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe. Pendarovski thotë se shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, ditën e sotme e festojnë në atdheun tonë multikulturor dhe shumetnik.

“Unifikimi i alfabetit të gjuhës shqipe është një nismë e rëndësishme kulturore, shpirtërore dhe kombëtare e popullit shqiptar. Bashkëqytetarët tanë shqiptarë, ditën e sotme e festojnë në atdheun tonë multikulturor dhe shumetnik.Të ndryshme
Më shumë
Bën aksident Atdheu i “Përputhen”, publikohen pamje 8 tetor 2021
BDl takon arsimtarët dhe profesorët tetovar (FOTO)26 qershor 2020
Seancë konstituive të Kuvendit më së voni për 20 ditë, duhet ta konvokojë Xhaferi16 korrik 2020