Nga Vendi
27 nntor 2021
Bashkim Murtezi zgjidhet kryetar i Alternativa në Kumanovë

Në Kuvendin e degës të mbajtur me datë 27.11.2021, prej shumicës së kuvendarëve, Bashkim Murtezi u zgjodh kryetar i Alternativës në Kumanovë deri në kongresin e partisë.

Përndryshe, Bashkim Murtezi ka qenë kryetar i nëndegës së Alternativës në Lagjen e trimave si dhe shef shtabi në zgjedhjet parlamentare të mbajtura në vitin 2020.

Bashkim Murtezi është njohës i mirë i rrethanave ekonomike-politike./Tetova1Të ndryshme
Më shumë
Zaev uron 2 Gushtin: U vendosën shtyllat e para të republikës dhe shtetësisë 2 gusht 2021
Kryeministri i Pakistanit përsëri fajëson gratë për dhunimet seksuale: Po veshin pak rroba, burrat s’janë robotë25 qershor 2021
Mickoski kërkoi falje për gabimet e të kaluarës 2 gusht 2020