Nga Vendi
15 korrik 2020
Bllokohet ueb faqja e KSHZ-së

Për shkak të interesimit të madh për të mësuar rreth rezultateve të zgjedhjeve të sotme të cilat në KSHZ azhurnohen në çdo moment, është bllokuar ueb faqja e KSH-zë.

Sipas informatave tona deri diku rreth orës 22:00 janë përpunuar të dhënat nga 566 vendvotime, që i bie diku 12-13 për qind nga numri i përgjithshëm.Të ndryshme
Më shumë
Kosovë: pesë viktima dhe 118 raste të reja me COVID-1919 korrik 2020
Bimët mjekësore që largojnë ankthin dhe stresin31 korrik 2020
Kallëzohet penalisht për një person nga Kumanova i cili ka shantazuar një grua që i ka refuzuar martesën27 gusht 2020