Nga Vendi
23 qershor 2020
Qeveria në mbledhjen e sotme diskuton për hapjen e kufijve

Qeveria gjatë mbledhjes së djeshme solli vendim për lejimin e transportit publik të udhëtarëve në komunën e Tetovës me komunat e Pollogut, siç janë: Tearca, Bogovina, Zhelina, Vrapçishti, Gostivari, Jegunovca, Bërvenica, Mavrovë si dhe me qytetin e Shkupit.

Ndërsa për hapjen e kufijve dhe punën e lokaleve në hapësira të mbyllura do të diskutohet sot, në mbledhjen e rregullt të Qeverisë.Të ndryshme
Më shumë
Panariti: “Kryeministri shqiptar” ide e drejt, e padiskutueshme12 korrik 2020
Të hënën do të votojnë 716 persona me coronaviurs dhe vetizolim11 korrik 2020
COVID-19 Maqedoni, më shumë të shëruar sesa të infektuar 2 shtator 2020